Sweden WiFi AB

Café WiFi

Vi skräddarsyr ett gäst-wifi efter era behov

Ökad Kontroll över ert WiFi

Vårt Hotspotsystem ger restaurangägaren mer kontroll över WiFi-användningen i restaurangen för att undvika överbelastning och missbruk av nätverket.

Marknadsföring

Vårt system ger ägaren chansen att samla in och analysera kunddata för att skapa riktade marknadsföringskampanjer och öka försäljningen.

Säkerhet

Programvaran ger också restaurangägaren möjlighet att säkra nätverket och skydda det mot obehörig åtkomst

Separat WiFi

Separera restaurangens WiFi, Personal, kassasytem samt annan utrustning har ett specifikt WiFi som ej gästerna kan logga in på.

Lönsammare Gäst-WiFi

Återkoppla till kunden.

Vid ankomst till ert café kan besökare enkelt ansluta till Wi-Fi genom att skanna en QR-kod. När koden skannas, visas en "splash page" på användarens enhet där besökaren uppmanas att fylla i viss information som namn, e-post eller telefonnummer, innan de får tillgång till Wi-Fi.


Efter att besökaren har fyllt i informationen, kan de klicka på "Anslut" och direkt ansluta till ert Wi-Fi-nätverk. Alternativt kan det visas en kort marknadsföringsvideo eller liknande innan de får anslutning.


Om besökaren sedan blir frånkopplad från nätverket under en bestämd tid (t.ex. 78 timmar), skickas automatiskt ett mail eller sms till det nummer eller e-post som användaren fyllde i vid anslutning. Detta utskick kan vara allt från ett enkelt tack till en marknadsföringskampanj för en produkt eller tjänst.

unsplash_gUIJ0YszPig
unsplash_ZViEmsFkWRw
unsplash_0gVthlBI_Z4
unsplash_yqJ_zX8vat8
unsplash_F0e3AdcwVbM