Sweden WiFi AB

Camping WiFi

Vi skräddarsyr ett gäst-wifi efter ert behov

Ökad Kontroll över ert WiFi

Vårt gäst-wifi ger campingägaren kontroll av WiFi-användningen över hela området för att undvika överbelastning och missbruk av nätverket.

Marknadsföring

Vårt system ger ägaren chansen att samla in och analysera kunddata för att skapa riktade marknadsföringskampanjer och öka försäljningen i t.ex er butik

Säkerhet

Programvaran ger ägaren möjlighet att säkra nätverket och skydda det mot obehörig åtkomst eller skadniga hemsidor.

Separat WiFi

med vårt system kan ägaren Separera campingens WiFi, Personal, kassasytem samt annan utrustning har ett specifikt WiFi som ej gästerna kan logga in på.

Lönsammare Gäst-WiFi

Återkoppla till kunden.

Vid ankomst till er camping kan besökare enkelt ansluta till ert Wi-Fi genom att skanna en QR-kod. När koden skannas, visas en "splash page" på användarens enhet där besökaren uppmanas att fylla i viss information som namn, e-post eller telefonnummer, innan de får tillgång till Wi-Fi.


Efter att besökaren har fyllt i informationen, kan de klicka på "Anslut" och direkt ansluta till ert Wi-Fi-nätverk. Alternativt kan det visas en kort marknadsföringsvideo eller liknande innan de får anslutning, Denna marknadsföring kan du ta betalt för av närliggande företag.


Om besökaren sedan blir frånkopplad från nätverket under en bestämd tid (t.ex. 78 timmar), skickas automatiskt ett mail eller sms till det nummer eller e-post som användaren fyllde i vid anslutning. Detta utskick kan vara allt från ett enkelt tack till en marknadsföringskampanj för en produkt eller tjänst.

shutterstock_328194437